Information

Club Sunsets info-ABC


Läs här innan du kontaktar oss. Om du inte hittar svar på din fråga så kan du skicka ett mail till info@lusthuset.org

Alkohol

Vi serverar inte alkohol på våra fester. Vi har en alkoholgarderob men vi vill inte ha några berusade gäster, nyttja din medhavda alkohol med måtta.


Anmälan

Anmälan sker via formuläret på startsidan.


BDSM

En förkortning av Bondage & Dicipline, Dominance & Submission samt Sadism & Masochism. Läs mer på Bdsminfo.se


Club Sunset

CS arrangeras av en förening som heter LUSThuset som även driver andra tillställningar, exempelvis Relaxklubben.


Darkside

Ett community för människor med intresse bla för BDSM. Det är gratis att bli medlem. Minst en i varje anmält sällskap måste ha varit medlem på Darkside i minst en månad när anmälan sker.


Dresscode

Vi har ingen dresscode på våra fester. Vi uppmuntrar dock gästerna att passa på att förstärka sin läggning och leva ut sina fantasier med hjälp av yttre attribut.


Dungeon monitor

Vi har minst en i crew som går runt i lekrummen för att finnas till hands vid frågor och liknande. Dm är den enda personen som får störa en session och då endast om det är absolut nödvändigt.


Edgeplay

På våra fester gäller RACK, Risk aware consensual kink. Det innebär att edgeplay som exempelvis blodstrypning, piskning tills blodvite uppstår och liknande är tillåten. Ser du något du har frågor om så vänd dig till vår Dungeon monitor. Är något obehagligt så lämna rummet. Vi har ett dedikerat utrymme för lek där syftet är att bryta huden med exempelvis kniv eller nål. 


Erfarenhet

Våra fester riktar sig inte  till nyfikna eller de som är väldigt nya inom BDSM och inte har sällskap av någon med erfarenhet. Vi rekommenderar gärna andra tillställningar för den som är ny och nyfiken!


Förskottsbetalning

Alla betalar entrén i förskott via Swish eller bankgiro. Avbokar du din plats senare än 72 timmar innan fest så får du inte pengarna tillbaka.


HBTQ

Vi välkomnar gäster av alla olika könsidentiteter, könsuttryck och kroppsvarianter. Vi välkomnar gäster av alla olika sexuella läggningar och med alla olika, lagliga kinks. Vi välkomnar inte gäster som har något emot detta.


Insläpp

Insläpp till festerna sker ENDAST utsatt tid. Kom i tid annars kommer du inte in!

Om det är väldigt många som vill komma till en fest så ställer vi några sällskap i kö. När vi anser att kön är full stängs möjligheten till att anmäla sig till festen. De som står i kö får besked absolut senast 48 timmar innan festen, oftast tidigare.


Medlemskap

För att kunna ansöka om att vara med på en Clubs Sunset-fest måste du vara medlem i föreningen LUSThuset som arrangerar festerna. Ansök om medlemskap via formuläret till höger.

Medlemsskapet är kostnadsfritt för att kunna besöka Club Sunset.


Mobiltelefoner

Den gäst som ertappas med en mobiltelefon i handen inne i våra lokaler blir avstängd. Gå ut om du verkligen måste använda telefonen.


Psykisk utlevnad

Tänk på att gäster, även dina vänner, kan utöva psykisk utlevnad, leva ut sin läggning extra mycket, köra ett rollspel eller bara vara "inne i sin bubbla" och då kanske inte ens är intresserade av att hälsa på eller prata med dig på samma sätt som de skulle på en annan tillställning. Försök pejla läget och anpassa ditt bemötande.


Regler

Vi har några få, enkla regler som för de flesta är självklara men som vi ändå vill att alla gäster läser noga.


Respekt

En mycket viktig regel på Club Sunset är att vi visar respekt för de som har utlevnad. Titta gärna på de som har en session men håll avstånd och framförallt: dämpa rösten! Tänk det som att du är publik på en teaterföreställning, låt de som är "på scenen" ta plats. Vill du hellre prata med de andra gästerna så finns det andra utrymmen för detta!


Sex

Sexuella aktiviteter är tillåtna eftersom viss BDSM-utlevnad för många är något sexuellt. Men tänk på att alla gäster är på festen med sällskap. Club Sunset är ingen swingersklubb utan det som sker det sker mellan personer som har bestämt detta på förhand. Fråga inte om du får vara med!


Utlevnadssällskap

På våra fester  måste alla gäster ha minst ett utlevnadssällskap. Våra fester är inte tänkta som främst sociala tillställningar utan som en möjlighet för redan etablerade konstellationer att ha utlevnad inför andra. Kom två, tre eller flera men inte ensam. 


Värdesaker

Mobiltelefoner, nycklar och plånbok SKA lämnas in i en värdepåse i baren på våra fester. 

Medlemsansökan stängd 
 
 
 
Club Sunset
Relaxklubben
Pubträffar